Forgot: Password
|
Sign up
Login
Results
Download Odds
Top Channel 701
+
Skedina
Koefi: 1.2356

Përfito bonusin tënd te Botërorit Rusi 2018

1. Kryeni nje rimbushje deri ne vleren 2000 lek dhe perfitoni 100% bonus dhurate.
2. Ky bonus përfitohet nga rimbushja e llogarisë në sallonet Eccobet ,pikat Easypay ose në llogarinë bankare.
3. Ky bonus perfitohet vetëm për rimbushjen e parë te kryer për periudhën e zhvillimit të botërorit Rusi 2018 nga data 16/06/2018 deri në datën 15/07/2018.
4. Në rast abuzimi kompania ka të drejtën e ndërprerjes së menjëhershme të bonusit.

Auto
00
 0
Min Bet
BET
000
 10
+10
+100
AUTO START
START
Lucky 6
Luaj TANI
NEW
Gërvisht dhe Fito
Luaj TANI
NEW
Roulette
Luaj TANI
Virtual Sports
Luaj TANI
KENO
Luaj TANI
SuperToto (TotoCalcio)
Luaj TANI
Partnerët tanë
Rregullat
Depozita
Tërheqje
Kontaktoni
Eccobet.com përdor kukit(cookie) e saj si dhe kukit e palëve të treta për të përmirësuar shërbimin, për të analizuar dhe personalizuar preferencat tuaja. Në qoftë se ju vazhdoni të lundroni në websitin tonë, ne do të konsiderojmë që ju i pranoni kukit. Ju mund të ndryshoni konfigurimet në rast se nuk i pranoni. Aksesi në lojrat e fatit online në disa shtete është e ndaluar me ligj. Është në përgjegjësinë e lojtarit për tu siguruar që po vepron sipas ligjit kur ndërvepron në websitin eccobet.com.
Lojrat e fatit sjellin pasoja ekonomike dhe varësi ndaj tyre. Luaj në mënyrë të përgjegjshme!